Преди да се събере отново с Бен Афлек през април 2021

...
Преди да се събере отново с Бен Афлек през април 2021
Коментари Харесай

В какво все още не им върви на Дженифър Лопес и Бен Афлек

Преди да се събере още веднъж с Бен Афлек през април 2021 година, Дженифър Лопес живееше в Маями, Флорида, с близнаците си Макс и Еме (15 г.). От своя страна през лятото Бен Афлек пък продаде дома си в Пасифик Палисейдс, Лос Анжделис, за 30 милиона $.
 Дженифър Лопес, рожденият ден на близнаците й Макс и Еме, и интимното видео, което показа
Когато Джей Ло е прекомерно откровена

Интимното видео, което показа певицата

Сега двойката е в търсене на своето ново любовно " гнездо ". Последно научаваме, че Дженифър Лопес и Бен Афлек са размислили по отношение на имението в региона на Пасифик Палисейдс в Лос Анджелис, което са искали да купят " единствено " за 34.5 милиона $. Но за какво са се разколебали - не ясно. Все отново, най-малко съгласно описанието, домът има всичко, което си представяме, че те биха поискали.

Имението има седем стаи, 13 бани, столова с камина и бар. Разполага и с отделна къща за посетители, басейн, както и гараж за шест коли. Във вътрешния двор пък има джакузи и външна кухня. И тъй като очевидно всичко това не звучи като да е задоволително, имението има и маза, домакински фитнес и спа център.
 Снимка 609121

Дженифър Лопес и Бен Афлек обаче не са се лимитирали единствено до този вид за собствен нов дом, а са разглеждали и други къщи в региона, в това число една на два пъти по-висока от желаната цена. Но и на нея не са се спрели.

Всъщност, търсенето на дом за Джей Ло и Бен Афлек продължава към този момент към година, а двамата постоянно са били забелязвани да посещават парцели към Лос Анджелис, написа Daily Mail.
 Дженифър Лопес, Бен Афлек, Грами 2023 и дебюта на двойката на премиите
Джей Ло и Бен Афлек - за първи път на аления килим като съпрузи

Заедно на аления килим

В един миг се смяташе, че двойката ще ремонтира голямото имение на певицата в Бел-Еър, където ще се нанесе по-късно през година. След това обаче стана ясно, че то е пуснато за продажба на цена от 42.5 милиона $.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР